Food

6 x hotspots in Den Haag

  1. Newschevron right
  2. 6 x hotspots in Den Haag

Den Haag is een erg populaire shopstad waar veel toffe winkels te vinden zijn. Letterlijk shoppen till you drop is dan niet handig. Om dat te voorkomen hebben we hier 6 foodspots voor je waar je lekker op adem kan komen.

1. Pistache Café

Bij het langslopen van dit café word je al snel aangetrokken door het kleine, knusse, mooi rozige en pistache kleurige café. Bij mooi weer kan je ook nog eens buiten zitten op hun eigen terras. Het menu bestaat uit allemaal lekkere broodjes en açai bowls. Natuurlijk zijn er ook taartjes te vinden, zoals deze pistache cheesecake. Het is echt een hotspot voor als je lekker wil lunchen en het is ook heel fijn om er een kop koffie te drinken.

Prinsestraat 134, 2513 CH Den Haag

2. Baklust

Baklust is een van de eerste vegetarische hotspot in Den Haag. Je kan er kiezen voor vegetarisch en veganistisch eten. Het is wel wat verder weg van het centrum dan de andere foodspots. Maar het is zeker de moeite waard om daar eens langs te gaan. Zo hebben ze bijvoorbeeld heerlijke veganistische kazen en lekkere salades. Er worden niet alleen hartige gerechten geserveerd, maar ook genoeg zoet! De veganistische taarten gaan als warme broodjes over de toonbank!

Veenkade 19, 2513 EG Den Haag

3. Happy Tosti

Van dit eettentje word je echt vrolijk! Bij binnenkomst wordt je verrast door de schommels die er hangen. Je kan er op een schommel, aan een tafel zitten. Je wordt vriendelijk geholpen door de medewerkers met en zonder een arbeidsbeperking. En dat maakt Happy Tosti ook weer extra bijzonder.

Het menu bestaat natuurlijk uit veel tosti's, maar ook uit yoghurt, soepen en salades. Daarnaast hebben ze ook heerlijke huisgemaakte limonade en biologische frisdrank. De zelfgemaakte ijsthee is trouwens echt een aanrader!

Korte Poten 5, 2511 EB Den Haag

4. August

August is een café naast het Centraal Station van Den Haag. Voordat je begint met je shopdag kan je er even wat eten of op zijn Haags 'een bakkie pleur doen'! Je kan er heerlijk ontbijten en lunchen. Naast deze worteltaart verkopen zij ook verse soep, verse broodjes en pizza's.

Turfmarkt 250, 2511 DJ Den Haag

5. King Falafel

Het heet King Falafel, maar dat is niet het enige waar ze King in zijn. De kumpir, gepofte aardappel met kaas en verschillende groente, wordt door sommigen de lekkerste kumpir ever genoemd. Dat moest natuurlijk geproefd worden. Deze kumpir smaakte inderdaad heel erg lekker is. Dus als je er in de buurt bent moet je er zeker naar toe gaan!

Vlamingstraat 37, 2511 BA Den Haag

6. Ming Kee

Ming Kee vind je vlakbij de Spuimarkt. Zij verkopen hier vooral Chinees eten. Het voordeel van dit restaurant is dat je veel krijgt voor weinig geld. Dus als je van plan bent om voor budgetproof te gaan, dan moet je hier zeker langsgaan!

Gedempte Gracht 405-B, 2512 AM Den Haag

Ster advertentie
Ster advertentie