Food

De Brothers Green gaan op food reis over de hele wereld

  1. Newschevron right
  2. De Brothers Green gaan op food reis over de hele wereld

De twee broers Mike en Josh Greenfield, ook wel bekend als de Brothers Green, gaan culinaire inspiratie opdoen in verschillende steden over de hele wereld in hun tweede seizoen.

In elke stad die ze bezoeken ontmoeten ze nieuwe mensen. Zij worden door deze mensen meegenomen naar verschillende bijzondere plekken en beleven er weer nieuwe avonturen. Natuurlijk kunnen wij hiervan meegenieten.

FunX heeft de Brothers Green ook even gesproken. Op de vraag of ze geen genoeg krijgen van al het eten antwoordden de broers met:

"Elke keer wanneer we geen inspiratie meer hebben voor gerechten, gaan we gewoon naar een andere plek op de wereld en dan worden we opnieuw geïnspireerd. Elk land heeft natuurlijk ook zijn eigen 'language of food'. Marokko heeft bijvoorbeeld een hele eigen taal van eten met zijn eigen soort gerechten, zoals de couscous en de tajine."

Ze zijn niet alleen fan van de Marokkaanse keuken, de Turkse en Aziatische keuken vallen ook erg in de smaak.

Naast het maken van eten, houden de broers ook van reizen. Deze televisieserie is dus heel leuk om te zien, omdat ze alles met passie doen. Brothers Green: EATS is elke donderdagavond om 19:30 uur te zien op MTV.

Ster advertentie
Ster advertentie