FunX

Nieuw! FunXHipHop.nl

  1. Newschevron right
  2. Nieuw! FunXHipHop.nl
De nieuwe website FunXHipHop.nl is gelanceerd! Dé site waar je terecht kunt voor het laatste hiphop nieuws op het gebied van muziek en lifestyle. Ook check je er de vetste downloads, de nieuwste muziekvideo’s en de HipHop Top 20 met de beste hiphop tracks van dit moment.

In samenwerking met Lijn5.com en Welkomopdezaak.nl is FunXHipHop.nl ontstaan. Zoals je gewend bent blijft je gewoon genieten van de Lijn5 shows en de video-reportages van de Zaak.

CHECK HIER WWW.FUNXHIPHOP.NL



FUNX HIPHOP RADIO
Op de nieuwe website kun je natuurlijk luisteren naar FunX HipHop Radio! Geniet 24/7 van je favoriete muziek waar en wanneer je maar wil. Tune in en luister naar onder andere 2Pac, T.I. en Jay Z, maar ook The Oppisites, Dio en nog veel meer.

Op FunX HipHop Radio luister je ook naar de hiphop programma’s van Lijn5, zoals op dinsdag Wat Anders gepresenteerd door Venz & Jiggy Djé en Dus Dat op woensdag gepresenteerd door Farid & Sticks. En elke zondag luister je naar Manu tijdens een twee uur durende show van Spoken.
Bekijk hier de kabelfrequenties in jouw gemeente.

Naast FunXHipHop.nl beheert FunX meerdere websites die gespecialiseerd zijn in een bepaalde muziekstijl. Denk aan FunXDance.nl, maar ook Arabsounds.nl, TurkStars.nl en LatinSounds.nl.
Ster advertentie
Ster advertentie