FunX

Jandino Asporaat's Bon Bini Holland filmdebuut: "Ik vond de zoenscène het moeilijkst"

  1. Newschevron right
  2. Jandino Asporaat's Bon Bini Holland filmdebuut: "Ik vond de zoenscène het moeilijkst"

"Ik ben heel trots erop." Jandino Asporaat is blij met zijn nieuwe film Bon Bini Holland! De cabaratier maakt hiermee zijn acteerdebuut en wilde er zeker van zijn dat er geen mogelijkheid is om hem uit de film te knippen. Dat vertelde hij vanmorgen enthousiast en grappend in FunX Start. "Ik speel vijf typetjes in deze film."

Oplichter!

De hoofdrol wordt toegeschreven aan het typetje Roberto Florentina. Hij verhuurt huisjes aan toeristen op Curaçao onder de naam van Bon Bini Bungalows. Heel illegaal, want de eigenaren van de vakantiehuizen weten hier niks vanaf. Totdat Roberto a.k.a. Jandino tot zijn grote schrik een grote crimineel belazert, waardoor hij naar Nederland moet vluchten. Hij wordt opgevangen door tante Judeska (FC Kip).

Al snel ontmoet de jonge oplichter de mooie Noëlla Maduro (Liliana de Vries). Haar vader, Ken Maduro (Dennis Rudge), is een rijke zakenman. Robertico wil hem overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows, zodat hij uit de problemen komt. Maar het verhaal wordt steeds ingewikkelder als Robertico en Noëlla gevoelens krijgen voor elkaar.

Zoenen, zoenen, zoenen!

"Ik moest een romantische scène doen met Liliana de Vries. Tijdens de repetities moest ik haar zoenen. Als ik ergens met een sma ben die ik niet ken, en ik moet je zoenen op de eerste dag, dan hebben wij een torie!" Jandino moest even wennen aan de zoenscène. Hij vergat voor heel even dat het gewoon een film was en zij gewoon een actrice. "Als ik dit elke dag moeten voelen op de set...dat is niet boeng!" zei de grappenmaker lachend. "Ik dacht deze sma wil mij gewoon."

Must see

In de 'onbeskoft grappige komedie', die is geregisseerd door Jelle de Jonge, zijn nog veel meer bekende gezichten te zien. Zo komen ook Jörgen Raymann, Sergio IJssel en Humberto Tan in Bon Bini Holland voor. De film draait vanaf 10 december in de Nederlandse bioscopen.

Ster advertentie
Ster advertentie