FunX

Albert Verlinde brengt Kim-Lian in verlegenheid!

  1. Newschevron right
  2. Albert Verlinde brengt Kim-Lian in verlegenheid!
Kim–Lian vertelde in de ochtendshow dat ze heel graag in een muziekfilm als Moulin Rouge zou willen spelen. De grootste passie van Kim is en blijft natuurlijk muziek. Ze zou graag nog een internationale hit willen scoren. Op haar derde album wilt ze Rock met Dance gaan vermengen tot een geheel. Wanneer ze aan dit project zal beginnen is nog niet duidelijk.

Kim-Lian is al 6 jaar intensief bezig met musicals. Zo heeft zij

geschitterd in de musicals: Fame, Doe Maar en nu in Footloose. Al deze musicals komen uit de fabriek van Albert Verlinde en Roel Vente V&V Entertainment.

Aangezien Kim-Lian in aardig wat theaterproducties te bewonderen is van V&V Entertainment, leek het me een goed plan om Albert bij het gesprek te betrekken.

Albert Verlinde begon Kim-Lian te vleien en vertelde hoe trots hij is op haar prestaties. Verder liet hij duidelijk merken dat ze een bijzonder en eigenzinnig talent is die je goed in de gaten moet houden. 'Zij is duidelijk een voorbeeld dat je met hard werk heel ver kunt komen'. Er werd ook gesproken over de flitsende dansbewegingen van "So You Think You Can Dance" winnaar Ivan. Fernando vroeg ook meteen naar de nieuwe producties die eraan zitten te komen. Hairspray en Ja Zuster, Nee Zuster zitten er ook nog aan te komen volgend jaar.

Mo Fouradi had ook een heel speciale boodschap achter gelaten voor Kim-Lian. Luister zelf maar naar het hele gesprek van Fernando met Kim-Lian en Albert Verlinde in Start.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/muziek/kim-lian.mp3{/audio}

Ster advertentie
Ster advertentie