FunX

VIDEO: David Guetta, Akon & Ne-Yo - Play Hard

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: David Guetta, Akon & Ne-Yo - Play Hard
Mexicaanse gevangenissen, kleurrijke dansers en een drukke arena vormen de basis van de Play Hard videoclip van David Guetta, Akon en Ne-Yo. Deze keer kiest de Franse dj niet voor een typische partyvideo, maar iets totaal anders.

Nothing But The Beat 2.0

Play Hard is afkomstig van David Guetta's laatste album Nothing But The Beat 2.0. Dat is een re-release van de Nothing But The Beat cd die hij een jaar eerder uitgebracht had. De single wordt uitgebracht inclusief een aantal remixen van o.a. de Nederlandse dj R3hab.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/5dbEhBKGOtY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Better Off Alone sample

Nederlandse dj's nemen de wereld over, maar de Fransen zijn ook lekker bezig. Toch heeft David Guetta voor Play Hard gebruik gemaakt van Nederlandse inbreng. In de nieuwe single is namelijk een sample gebruikt van Alice DeeJay en DJ Jurgen's hitsingle Better Of Alone uit 1998.

{source}
<iframe width="550" height="413" src="http://www.youtube.com/embed/0dBu5X3TvNw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie