Naar homepage
FunX

Dio: “Als je echt fan bent, blijf je achter me staan”

  1. Newschevron right
  2. Dio: “Als je echt fan bent, blijf je achter me staan”
Dio is terug! Maar dan wel met een plaat die anti-radio is. Hoe tegenstrijdig ook, is Radio deze week de diXte op FunX. “Toen het nummer klaar was, dacht ik, we gaan speciale versies maken voor radiostations waar we van houden”, vertelde de zanger/rapper vanochtend in Start.

Radio is één van de nummers van Dio's gelijknamige EP die je hier kan beluisteren. Hierop staat onder andere een track met Lil Kleine en ook één met Willem van The Opposites.

Grenzen opzoeken
Dio is op dit moment bezig met zijn derde album. Dat belooft een hele andere sound te worden dan zijn album van twee jaar geleden. “Ik probeer grenzen op te zoek en nieuwe stijlen toe te passen.”Dio’s relatiebreuk
Radio is een autobiografisch nummer, waarin de ex-vriendin van de zanger een grote rol speelt. “Dit nummer staat symbool voor hoe alles is gelopen tussen m’n ex en mij.”

Bijzondere video
In de videoclip verschijnt Dio in verschillende camouflage outfits die bij het tapijt, muur, trap of stoel passen. Goede vriend Géza Weisz heeft ook een rol in de clip. De zanger vertelde in Start wat het verhaal hierachter is.

Ster advertentie
Ster advertentie