FunX

Olifant zoekt Mij (n)!

  1. Newschevron right
  2. Olifant zoekt Mij (n)!
Olifanten in Ouwehands Dierenpark zijn vandaag begonnen met een training om onontplofte landmijnen op te sporen. Als het lukt om van olifanten goede mijnzoekers te maken, worden olifanten in Afrika ook getraind om daar mijnen te gaan zoeken. Waarom dit werk uitermate geschikt is voor olifanten hoor je vanavond in Forum!
Lees hier wat de show je vandaag nog meer te bieden heeft.

Chlamydia screening

Zo’n 300.000 jongeren uit regio Rotterdam, Amsterdam en Zuid-Limburg kunnen een uitnodiging krijgen om mee te doen aan een chlamydia test. Eeven een eye-opener in de show vanavond. Laat je testen!


Burgemeester Wilders

In Den Helder zijn ze opzoek naar een nieuwe burgemeester, Wilders is een geschikte kandidaat om die probleem Antillianen op het rechte spoor te krijgen toch?! In Forum bellen we met Den Helder om te checken of Wilders welkom is.


Anti God partij

Kiezers kunnen wellicht bij de volgende tweede Kamerverkiezingen stemmen op een partij die het bestaan van God ontkent. Vanavond de initiatiefnemer Frans van Dongen aan de telefoon in Forum!


Stakende schoonmaaksters

De schoonmakers van vliegveld Schiphol eisen meer respect! Ongeveer 500 schoonmakers staken vandaag. July Lok leider van het actieteam aan de telefoon vanavond.

Ster advertentie
Ster advertentie