FunX

Tekort dreigt na PS4 lancering Nederland

  1. Newschevron right
  2. Tekort dreigt na PS4 lancering Nederland
Gisteravond werd de Playstation 4 tot grote vreugde van veel gamefanaten eindelijk gelanceerd in Nederland. Dit zorgde voor lange rijen bij verschillende gamewinkels. De console werd twee weken eerder al in de Verenigde Staten uitgebracht. Ook Gameking Boris heeft zijn PS4 al in handen gekregen en is er razend enthousiast over. "Het is echt feest man. Ik heb 'm al en ik ben echt als een kind op kerst, ik vind het supertof," vertelde de gamejournalist in Start.

Mensen die Playstation 4 niet besteld hebben, lopen groot kans hem voor dit jaar mis te lopen. Er zijn namelijk maar 35.000 exemplaren naar Nederland verzonden en dit dekt hoogstwaarschijnlijk alleen de pre-orders.

PS4 of Xbox One?
Sommige mensen twijfelen nog welke next gen console ze in huis moeten halen. Het voordeel van de PS4 is dat het al verkrijgbaar is in Nederland. Daarnaast heeft de nieuwste console van Sony ook een streepje qua prijs en op gebied van krachtmeting. De Xbox One biedt daarentegen wat extra mogelijkheden met de Kinect 2.0 en social media.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/122421813"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie