FunX

‘Als je echt carrière wil maken, dan lukt dat ook’

  1. Newschevron right
  2. ‘Als je echt carrière wil maken, dan lukt dat ook’
“Zelfs een oud-kindsoldaat kan rechter worden. Alles is mogelijk”, zei Vera afgelopen donderdag in CritiX. Kan je alles bereiken wat je wil bereiken in het leven? Of zijn we beperkt in onze mogelijkheden? Op FunX.fm stond de stelling: ‘Iedereen kan carrière maken, als je het maar graag genoeg wil’. Zo’n 70% van de stemmers was het hiermee eens.

Reacties

Denk jij echt dat alles mogelijk is, als je het echt wil? En waar liggen onze grenzen dan? In de radioshow CritiX en op verschillende social media gaven luisteraars hun mening:

Jamila: Zeker mee eens. Positivisme en doorzettingsvermogen zijn de sleutel tot succes.
Wietse: Dat is zeker zo. Durf risico’s te nemen en zet je in. Daarnaast heb je natuurlijk wel een beetje mazzel nodig.
Vera: Het gaan niet om mazzel of gunnen. Je moet het echt willen. Ik zag laatst bijvoorbeeld een programma over een oud-kindsoldaat die nu rechter is. Die jongen had niks en kijk hem nu eens. Alles is mogelijk.
Melek: Het is niet voor iedereen van toepassing. Hoe succesvol je bent hangt ook af van je vaardigheden.
Nayda: De ‘brains’ ervoor hebben is ook een must.

CritiX

Q-Bah sprak donderdagavond in CritiX met Sara die tandartsassistente wil worden. Ook Fatma belde naar de studio. Ze wil werken bij een bekend platenlabel en deed meteen een oproep bij FunX.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F48254382&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

De radioshow CritiX met presentator Q-Bah hoor je iedere maandag t/m donderdag van 21.00 tot 23.00 uur op FunX.
Ster advertentie
Ster advertentie