FunX

Kenny B zingt live: I'm Sorry For You

  1. Newschevron right
  2. Kenny B zingt live: I'm Sorry For You
Kenny B is net een maandje terug uit het zonnige Suriname en zat vanochtend al vroeg in de FunX studio. Je kent de zanger van FunXhits zoals 'Yu Faya' en 'Wai Gwe' met Benaissa, maar natuurlijk ook van de XChart nummer #1 I'm Sorry For You met Los BK-Clan. Dat laatstgenoemde nummer zong hij vanochtend live bij FunX. Beluister hieronder hoe dat klinkt!


{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F96701211&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Politiek

Kenny was in de jaren tachtig politiek commissaris in het Surinaamse leger. Hij vervulde een belangrijke rol in verschillende vredesonderhandelingen. Daarna focuste hij zich volledig op zijn zangcarrière. Toch kan hij politieke kwesties nog niet helemaal van hem afschudden.

Surinaamse jeugd

Mede door zijn politieke interesse is Kenny B door de Surinaamse overheid gevraagd om een nummer te maken dat de jeugd van de straat houdt. Met de track ‘Youthman Wake Up’ denkt Kenneth Bron, zoals hij echt heet, dat jongeren naar hem zullen luisteren. "Ik heb zelf ook veel dingen meegemaakt en dat weten ze, Suriname kent mijn geschiedenis. Ik heb een bepaald leven achter mij dat jongeren naar mij willen luisteren," aldus Kenny B.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F96701147"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie