FunX

Digitzz en Veronica ontwerpen voor Brits modemerk

  1. Newschevron right
  2. Digitzz en Veronica ontwerpen voor Brits modemerk
Trrr! Drie keer raden wie vanochtend te gast was in FunX Start: Digitzz. Natuurlijk samen met zijn lief Veronica. Het stel is namelijk lekker modieus bezig. Ze zijn een samenwerking aangegaan met het Britse modemerk SikSilk.

Fabulous designer Digitzz?
Het koppel is gevraagd om streetwear, zoals baseball/basketball jerseys, te ontwerpen voor het merk. Digitzz twijfelde geen moment. “Superdope om je eigen shit te maken. Ik had ergens wel ambitie om eigen kleding op de markt te brengen, maar de focus lag er toch niet echt."

Veronica verklapte dat ze misschien al wat ontwerpen klaar heeft liggen voor volgend jaar zomer. Maar ook Digitzz zou best door willen gaan hiermee. “Als mijn designs aanslaan, lijkt het me superdope om meer te designen.”

“Verlengstuk van ons Instagram”
Bij Veronica en Digitzz kun je wel spreken van een actief stel. Ze houden een eigen website bij waarvoor ze schrijven en allerlei eigen itempjes verzinnen, zoals elke vrijdag ‘Thank God it’s Froday’.

Verstoppertje op TV
Alsof ze het al niet druk genoeg hebben met optreden, presenteert Veronica het nieuwe jongerenprogramma Museum Undercover. Elke week gaan jongeren op zoek naar een vermomde BN’er die zich verstopt heeft in het museum. Gisteren was de eerste aflevering te zien op NPO Zapp.Ster advertentie
Ster advertentie