FunX

SPOKEN: Alleenstaande vaderdag

  1. Newschevron right
  2. SPOKEN: Alleenstaande vaderdag
Hoe is het om als jonge vader alleen een kind op te voeden? Manu gaat in deze vaderdag-editie van SPOKEN in gesprek met Lauren Visser die op zijn negentiende vader werd en nu al ruim drie jaar alleen zijn dochter opvoedt. Lauren blogt veel over zijn alleenstaande vaderschap, omdat er volgens hem maar weinig wordt gesproken over de situatie van alleenstaande vaders.

Manu sprak ook met ontwikkelingssocioloog Irene Zwaan die het boek ‘De afwezige vader bestaat niet’ schreef over de onmisbare rol van vaders in de opvoeding van kinderen. Irene legt uit waarom het goed zou zijn als vaders meer rechten zouden krijgen met betrekking tot hun kinderen.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/ondemand/spoken/spoken_201406152100.mp3{/audio}
(rechter muisknop > doel opslaan als)

Duidelijke Taal: Typhoon

Manu belt met Typhoon die op het moment van het interview tussen twee optredens zit op het eiland Terschelling en vertelt over zijn nieuwe album, Oerol en het nummer van Kanye West: Roses. Typhoon dropt deze week na een lange aanloop zijn tweede album ‘Lobi Da Basi’. In SPOKEN hoor je de primeur van het nummer ‘Zandloper’ samen met Rico en André Manuel.





Playlist SPOKEN
Big K.R.I.T. – Rich Dad, Poor Dad
The Game – Like Father, Like Son
Fresku – Mijn Dochter
Saigon – Fatherhood
Typhoon Ft. Rico & André Manuel – Zandloper
Kanye West – Roses – (Duidelijke Taal: Typhoon)
Nas - Dance
Little Brother – All For You
Ster advertentie
Ster advertentie