FunX

Nienke's Klokhuis imago: slonzig naar buurmeisje

  1. Newschevron right
  2. Nienke's Klokhuis imago: slonzig naar buurmeisje
De liefde van Nienke De La Rive Box voor acteren, begon al op de middelbare school waar ze een cabaretgroepje opstartte met vrienden. Inmiddels is zij de nieuwe presentatrice van Het Klokhuis en maakt ze allerlei nieuwe avonturen mee. Daarover kwam Nienke vanochtend vertellen in de FunX ochtendshow Start.

Klokhuis imago

Fernando sprak in het beruchte kruisverhoor met Nienke over haar nieuwe rol als de presentatrice van Het Klokhuis en de imagoverandering die ze daarvoor moest meemaken. Ook vertelde Nienke waarom zij Sophie Hilbrand als grote voorbeeld ziet, op welke bekende acteur haar vriend lijkt en waarom ze met Michiel Huisman wel een vrijscène zou willen spelen.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F59701414&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Presenteren

Nienke De La Rive Box vertelde in het derde deel van het FunX interview hoe ze als creatieveling bij Het Klokhuis te werk gaat. Ze werkt met een redactie en een regisseur, maar doet zelf ook tekst- en onderwerpsuggesties. Toch vindt Nienke dat ze zich op dit moment meer moet focussen in haar presentatiekunsten: "Ik moet nu vooral maar even leren dat ik het goed presenteer." Ook spreekt ze over haar opvallend lange achternaam.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F59701590&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie