FunX

Yung Felix is met ''een andere trein'' op weg naar de top

  1. Newschevron right
  2. Yung Felix is met ''een andere trein'' op weg naar de top

Fucking Yung Felix is met een andere trein op weg naar de voorgrond. Of nee, een loco-locomotief. Yung Felix heeft al heel veel hits op zijn naam staan als producer, maar toch stond hij vooral op de achtergrond. Daar wil hij nu verandering in brengen, vertelt hij aan Morad & Youssef in de FunX-studio. En hij trapt alvast af met een aanstekelijke knaller: Loco, in samenwerking met Poke en Dopebwoy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

''Ik ben nu ook DJ, dus ik wil dat mensen mijn namen kennen. Het is mijn time to shine man.''

Opvallend figuur

Yung Felix is een opvallend figuur in de hiphopscene, vooral wegens zijn excentrieke kledingstijl. En hoewel hij eruitziet ziet als een gangster die rechtstreeks van de filmset van Goodfellas de studio in komt gewandeld, is hij hartstikke lief. Zeker voor zijn vriendin. Althans, dat probeert hij. ''Ik heb al dik gefaald voor Internationale Vrouwendag. We zouden zondag iets leuks gaan doen, maar ik was vergeten dat ik een show heb. Maar we halen het wel in.''

Music, Chill, kill

Om Yung Felix en zijn muzieksmaak een beetje beter te leren kennen, spelen Youssef en Morad een variant op Fuck, Marry, Kill, namelijk Music, Chill, Kill. Chillt hij met Boef, Ronnie of Lil Kleine? Maakt hij muziek met Famke Louise, Frenna of Sevn Alias. En killt hij Beyoncé, Rihanna of Cardi B.

''Ik zou Beyoncé omleggen, ik vind haar zo irritant. Maar ik oordeel van een afstandje natuurlijk.''

Ster advertentie
Ster advertentie