FunX

Tamara Elbaz: "Had geen klik met ideale man"

  1. Newschevron right
  2. Tamara Elbaz: "Had geen klik met ideale man"
In het nieuwe programma van Net 5 'Te Mooi om Waar te Zijn', gaan zes deelnemers op zoek naar een ideale partner. Tamara Elbaz en Aiber Kamel, beiden kandidaat in de show, schoven vanochtend aan in FunX Start. Fernando kreeg de kans om ze even flink aan de tand te voelen.


Leermoment
In het programma zijn singles te zien die allemaal eisen hebben als het gaat om de ideale partner. Tamara had een lange lijst waar een man volgens haar aan moest voldoen. Door het programma is ze erachter gekomen wat werkelijk belangrijk is bij een partner."Hij moest langer zijn dan ik, een goede baan hebben, intelligent zijn, lief, attent, slim, sociaal en hij moest vier kinderen willen. In het programma werd ik gekoppeld aan mannen die aan mijn eisen voldeden en daar had ik totaal geen klik mee. Het maakt me niet uit hoe lang iemand is, maar of je er een klik mee hebt. Ik heb daar dertig jaar over moeten doen om daar achter te komen," aldus Elbaz.

Confrontatie
Aiber vertelde aan Fernando dat hij het heel erg confronterend vond om mee te doen aan het programma. "Ik heb ontzettend me best gedaan om mezelf te zijn in het programma. Ik moet toegeven dat door de camera’s om je heen en het gevoel dat Nederland naar je kijkt, dan kan je soms dingen zeggen en doen die je normaal niet zou doen. En dat is confronterend."

{source}
<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F45691580"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F45691580" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>
{/source}

Kruisverhoor
Tijdens het kruisverhoor werd aan Aiber gevraagd welke BN’er een enkeltje naar de maan mag krijgen. "Paul de Leeuw, want op tv vind ik hem heel erg irritant en hij maakt flauwe grapjes. Dat is tv, maar misschien als ik hem persoonlijk zou ontmoeten zou ik hem leuke man kunnen vinden," aldus Aiber. Tamara vertelde aan Fernando dat ze wel een beschuitje zou willen eten met John Ewbank die al een partner heeft. "Ik vind hem gewoon lekker, maar ik houd wel van gebonden mannen."

Omgang
Ondanks dat het duo het gezellig heeft, ergerde Tamara zich soms aan Aiber tijdens het programma. "Aiber en ik hebben een haat-liefdeverhouding. Over het algemeen hebben we veel overeenkomsten en die botsen gewoon met elkaar. We zijn allebei control freaks en we hebben sterke persoonlijkheden, en dat botste gewoon soms met elkaar," aldus Elbaz.

Ster advertentie
Ster advertentie