FunX

Rollàn: "Mensen vonden dat ik onderschat werd, vandaar de titel van mijn EP''

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Rollàn: "Mensen vonden dat ik onderschat werd, vandaar de titel van mijn EP''

''Fucking underrated!'' Een veelgehoorde reactie als het gaat om Rollàn. Toch was hij zichzelf daar niet zo van bewust, totdat FunX-dj Jaimy hem in De Avondshow wees op de comments onder zijn video's. Vandaag kwam hij met een EP genaamd Sous Estimé, wat onderschat betekent. 'Toeval?', vroeg FunX-dj Sander zich af en nodigde hem opnieuw uit in de studio.

''Ik had er eerst niet echt aan gedacht, maar na dat interview dacht ik: is dat echt the word in de reacties? Toen ging ik het checken en kwam ik erachter dat Jaimy wel gelijk had. Dus toen dacht ik: is het niet dope als ik de mensen die mij supporten de naam van mijn EP laat kiezen.''

Onderschat of overschat?

Veel van zijn fans vinden dat zijn muzikaliteit zwaar wordt onderschat. Maar wat vindt hij zelf zwaar onderschat in het leven? Worden dickpicks en picknicks onderschat? En is kreeft of juist champagne zwaar overschat?

Awembaweh

Veel van zijn tracks op de EP heeft hij al eerder uitgebracht. Zo ook de single met James Watss, Awembaweh. Maar hoe is die samenwerking eigenlijk tot stand gekomen?

''Ik vond hem sowieso al dope. We hadden een keertje gelinkt via Instagram en toen bleek dat we elkaars muziek echt waardeerden. En toen hebben we gekeken wat we konden doen. Het is best wel snel gegaan.''

Sous Estimé is volledig te beluisteren op Spotify:

Ster advertentie
Ster advertentie