FunX

Check de HipHop Top 100!

  1. Newschevron right
  2. Check de HipHop Top 100!
De HipHop Top 100 is bekend! De hele lijst hoorde je zondag op de FunX HipHop Radio stream. Vanaf 10.00 uur geniet je van de door jouw uitgekozen 100 beste hiphop tracks! Je check onder andere 2Pac, T.I. en Jay Z, maar ook The Oppisites, Dio en natuurlijk de winnaar van deze lijst…. Winne!


Check hier de HipHop Top 100!

HipHop MiX door FS Green

Van 3 t/m 9 mei was het HipHop week op FunX en kon je los gaan op de lekkerste beats tijdens de exclusieve HipHop MiX! Een uur lang de vetste hiphop aan elkaar gemixed door FS Green. Nogmaals genieten? Download ‘m hier gratis!

Kijkje in de geschiedenis van hiphop


Luister 24/7 naar hiphop
Is een HipHop week te kort en krijg je er maar niet genoeg van? Tune dan online in via de HipHop Radio stream. Hier check je 24/7 de rauwste hiphop van onder andere Snoop Dogg, Nicky Minaj en 2Pac, maar natuurlijk ook de lekkerste Nederlandse hiphop, zoals Hef, Önder, Fresku, The Opposites en Winne.


Interview: Hef & Önder
De hele week waren de heren Hef & Önder het gezicht van de HipHop week. Natuurlijk zijn ze daarom aan de tand gevoeld over deze muziekstijl en beantwoorden zij 7 vragen over hiphop. Check het interview.Speciale programmering
Een week lang luisterde je naar meer hiphop track, bleef je op de hoogte van het laatste nieuws uit de hiphop scene en kon je mooie hiphop prijzen winnen. Op zondag 9 mei werd de week knallend afgesloten! Allereerst werd er aandacht besteed aan de overleden rapper Guru in de Guru Special. Daarna kon je eindelijk genieten van de langverwachte HipHop Top 100 met aansluitend de HipHop MiX door FS Green.

Luister hier de uitzending van de Guru Special terug:
{mp3remote}http://download.omroep.nl/funx/ondemand/lijn5/lijn5_201005090700.mp3{/mp3remote}

{mp3remote}http://download.omroep.nl/funx/ondemand/lijn5/lijn5_201005090800.mp3{/mp3remote}

Het laatste hiphop nieuws...
Jay-Z's The Blueprint geremixt door Ritchcraft
De HipHop week wordt mede mogelijk gemaakt door Lijn5.com
Ster advertentie
Ster advertentie