FunX

"Monsters University leuk maar minder origineel"

  1. Newschevron right
  2. "Monsters University leuk maar minder origineel"
De prequel van de succesvolle Pixar film Monsters Inc. is nu op het witte doek te zien. In Monsters University zie je Mike en Sulley in de tijd dat ze nog naar de universiteit gaan. Daar leren ze hoe ze kinderen de stuipen op het lijf moet jagen. "Het is een hele leuke film geworden. Iedereen kent de hoofdpersonages dus daar hebben ze geen moeite voor hoeven doen om dat allemaal uit te leggen, je kan dus gelijk in het verhaal stappen," aldus Blokland tijdens Start.

Hij had echter ook een aantal kanttekeningen bij de film: "Het is iets kinderachtiger dan de vorige film. De grappen zijn iets fysieker en makkelijker. Het verhaal is iets minder origineel dan de vorige film," voegde de Robbert eraan toe.

Byzantium
Vanaf vandaag draait ook de film Byzantium in de bioscoop. Vampierenliefhebbers kunnen weer genieten van mensen met scherpe tanden en veel bloed. "Er zit heel veel spanning in. Het is niet enorm origineel maar het is wel een mooie goede vampierenfilm en die zijn zeldzaam tegenwoordig," verklaarde Blokland. Het is de tweede film over vampieren die regisseur Neil Jordan in zijn carrière heeft gemaakt. Het opvallende is dat hij geen liefhebber is van het genre. Hij is van mening dat de kwaliteit van dit soort films met kaskrakers als Twilight achteruit gaat.

Robbert besprak verder ook nog de film 'Hello I Must Be Going'. Beluister alle reviews hieronder terug.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F100589851"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie