FunX

Faisal: "Dat Tiësto mij support vind ik echt te gek"

  1. Newschevron right
  2. Faisal: "Dat Tiësto mij support vind ik echt te gek"

Het gaat lekker met singer-songwriter Faisal Ben Said. Het Rotterdamse talent heeft het nummer Stars voor DJ Jus Jack geschreven en ingezongen. De track staat nu op de eerste positie in de charts in Honduras en in de Amerikaanse iTunes Top 50 Dance Chart.

Tiësto

Het nummer is uitgebracht op Tiësto's platenlabel Musical Freedom. Faisal vindt het super vet dat de Nederlandse dj talenten een kans geeft. "Ik vind het tof dat hij een platform biedt voor mensen zoals ik die muziek tof vinden en dat dan uit willen brengen. Dat hij dat support vind ik echt te gek," vertelde Faisal in Start. "Ik had daarna ook een mailtje ontvangen van Tiësto waarin hij zijn waardering had geuit," voegde hij er nog aan toe.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/159219391%3Fsecret_token%3Ds-q6puZ&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false"></iframe>
{/source}

Introductie

Twee jaar geleden kon je op FunX.nl kennis maken met Faisal in 'De Lift'. Hierin zong hij een duet met Sabrina Starke. Sindsdien heeft de 23-jarige singer-songwriter onder andere opgetreden bij een Victoria Secret Show in China, verschillende nummers ingezongen en geschreven voor dj's en helpt hij ook jongeren bij de ontwikkeling van hun muzikale talent.

Toekomst

In de toekomst kan je nummers van Faisal verwachten die hij onder zijn eigen naam uitbrengt. Maar hij blijft natuurlijk ook met andere artiesten en dj's samenwerken. Zo heeft hij een track gemaakt met GLOWINTHEDARK en Laidback Luke. De Rotterdammer heeft bovendien met Sandro Silva in de studio gezeten voor de opnames van een nieuw nummer.
Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie