FunX

Hijab Instagram model Ruba Zai: "De druk is zeker hoog om te blijven posten"

  1. Newschevron right
  2. Hijab Instagram model Ruba Zai: "De druk is zeker hoog om te blijven posten"

Bijna een half miljoen volgers heeft hijab model Ruba Zai op Instagram. Zij heeft van online roem haar baan heeft gemaakt, maar daar komt wel de nodige druk bij kijken, vertelt zij in CritiX.

voor de likes

Gistermiddag had Dulci het over 'leven voor de likes' en vroeg daarom aan Ruba wat zij allemaal doet voor hartjes of duimpjes omhoog. "Er zit heel veel tijd in, want je bent constant foto's aan het maken. De mode verandert ook de hele tijd, dus je moet up-to-date blijven. Per week maak ik met mijn fotograaf bijvoorbeeld zeven foto's en dan gaat er elke dag eentje live."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#NoFilter

Zelf is de Rotterdamse niet bang om zichzelf te laten zien zoals ze is: "Ik heb ook veel fimpjes waarin ik bijvoorbeeld mijn visagie doe en dan begin je natuurlijk zonder make-up. Daar heb ik totaal geen problemen mee."

Druk

Dat zij zichzelf kan zijn online, betekent niet dat zij ook alles kan maken. "De druk is wel hoog om te blijven posten. Ik heb ook een tijd gehad, waarin ik veel aan het reizen was. Dan kon ik niet regelmatig filmpjes posten en dan merk je dat mensen teleurgesteld zijn als ze je niet dagelijks op hun scherm zien. Het is wel mijn werk en net als bij elke baan moet je mensen tevreden houden."

Luister hieronder het hele interview terug met Instagram model Ruba Zai.

Ster advertentie
Ster advertentie