FunX

Keizer ondersteboven door lucht gelanceerd

  1. Newschevron right
  2. Keizer ondersteboven door lucht gelanceerd
Keizer is tijdens zijn avonturen bij Ford Boyard ondersteboven aan een touw gelanceerd. Hij moest hierbij eerst op een plank liggen die over de richel was geplaatst. Na een tijdje werd de plank onder hem weggehaald waardoor hij bungelend aan een touw schuin naar beneden gleed.

Zenuwslopend
De rapper vertelde tijdens FunX Start meer over dit zenuwslopende moment. "Je ligt met je rug en hoofd richting dat water, dus je ziet dat water niet maar je ziet wel om je heen dat het f*cking hoog is", aldus Keizer. "Het moment dat ze beginnen af te tellen met drie, twee, een, dan gaat het wel even doorje lichaam van shit wacht effe, die plank gaat straks weg onder m'n rug", voegde de avonturier er nog aan toe.

Tijger Jennifer
Keizer zit in een team met voormalig talentenshow deelnemers Jennifer Ewbank, Chris Hordijk en Grad Damen. "Ja het is lijp man, het zijn echte strijders", zei de rapper over zijn teamgenoten. "Jennifer Ewbank ze is gewoon heel schattig en lief ziet ze eruit, maar het is wel een tijger", vermeldde hij er nog bij. De complete uitzending is vanavond te zien op Nederland 3. Beluister hieronder het interview met Keizer terug en bekijk bovendien een voorproefje van de show.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F59349668&show_artwork=false"></iframe>{/source}
Preview uitzending Ford Broyard 10 september
Ster advertentie
Ster advertentie