FunX

Wat doe je als je partner slecht in bed is? FunX-luisteraars geven advies

  1. Newschevron right
  2. Wat doe je als je partner slecht in bed is? FunX-luisteraars geven advies

Wat als je al een jaar een partner hebt waar je helemaal gek op bent en de relatie gaat heel goed, maar... er is één probleem: de seks valt tegen. Morena zit met dit dilemma, haar persoonlijke verhaal deelde ze vanmorgen bij Start. Gelukkig kon Morena rekenen op advies van de FunX luisteraars.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Seks en roti

Seks en roti... wat hebben die dingen met elkaar te maken? Nou, luisteraar Wesley legde de volgende vergelijking in zijn voorbeeld:

"Stel je gaat naar een restaurant en het interieur is goed en alles ziet er mooi uit. Je houdt van roti, maar de roti is slecht in het restaurant. Je gaat dan toch ook niet een jaar daar blijven eten? Dan ga je toch ergens anders lekkere roti zoeken."

Volgens hem is seks heel belangrijk, omdat dat het enige is dat vriendschap van een relatie onderscheidt. Zijn advies aan Morena is dus: maak het uit!

Communiceer!

Ashanti bekijkt het dilemma van een andere kant. Volgens haar moet Morena het juist absoluut niet uitmaken. Haar tip is om goed te communiceren. Uit eigen ervaring kan ze vertellen dat jongens vaak moeilijk zijn met het opvangen van hints. Je moet dus gewoon duidelijk aangeven wat je wel en niet wil. Maar als je partner daar dan uiteindelijk toch niks mee doet, dan wordt het ook volgens haar wel een lastige zaak.

Onzekerheid

Communicatie is belangrijk, maar je moet wel voorzichtig met je aanwijzingen zijn, zegt luisteraar Mickey. Hij ontmoette zelf zijn vriendin in het uitgaansleven in de periode dat hij aan de anabolen zat. Het seksleven was fantastisch, mede omdat hij veel zelfvertrouwen had. Maar toen hij stopte met de anabolen, werd hij onzeker en dat zorgde voor problemen in de slaapkamer. Zijn tip aan Morena: "Je moet je partner niet onzeker maken, maar hem zijn zelfvertrouwen teruggeven."

O, ja en Mickey had ook nog wat te zeggen op de roti-vergelijking van Wesley: "Ik weet niet waar je bent met je hoofd, maar als jij de partner van je leven hebt gevonden, dan kan je die niet vergelijken met roti."

Wat zou jouw advies aan Morena zijn?

Ster advertentie
Ster advertentie