FunX

Boef voor het tweede jaar op rij Artist of the Year

  1. Newschevron right
  2. Boef voor het tweede jaar op rij Artist of the Year

Boef heeft voor het tweede jaar op rij de FunX Music Award voor Artist of the Year mee naar huis genomen. Hij ontving de prijs in de Amsterdamse Paradiso uit handen van de Britse YouTubers Harvey Don en Raymanbeats. Voor Boef werd het een avond om nooit meer te vergeten, want hij won ook in drie andere categorieën: Best MC, Best Video voor Sofiane en Best Collabo voor Come Again met Ronnie Flex.

De rapper is zijn fans dan ook heel erg dankbaar voor alle support en alle stemmen. Maar, Boef heeft zelf ook wel veel moeite gedaan om de stemmen binnen te slepen, zo geeft hij zelf toe: "Ik ben ver gegaan voor die award. Ik ben zelfs vrienden geworden met paarden."

Sofiane

De prijs voor Best Video wil hij opdragen aan regisseur Teemong, want die had de touwtjes van de Sofiane-clip in handen. De video past precies bij de persoonlijke boodschap van de track. De track was niet iets waar Boef zich verplicht toe voelde om hem te maken, maar hij voelde dat die boodschap er gewoon uit moest.

"Je moet jezelf blootgeven en dat is lastig. Maar ik dacht: nu moet ik laten zien wie ik echt ben. Mensen hebben een beeld van je, maar kennen je eigenlijk helemaal niet."

Ster advertentie
Ster advertentie