FunX

Nieuwe Talentenshow op FunX: SuperSongDag

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe Talentenshow op FunX: SuperSongDag

Alweer een talentenshow? Ja, maar SuperSongDag is een iets andere talentenshow dan je gewend bent.

Bij FunX ontdekken we graag nieuw talent, zo hebben we veel artiesten hun eerste kans op de radio gegeven. Van Kenny B tot aan Afrojack, van Nicky Romero tot Mr. Polska de kans is groot dat je ze voor het eerst hoorde via FunX.

Deze traditie zetten we graag voort met een show die draait om maar één ding: muziek. FunX deejays Riza en Jaimy presenteren in SuperSongDag elke week nieuw talent uit jouw buurt. Daarnaast hoor je tips en tricks voor muzikanten, op allerlei gebieden, van bekende mensen uit de muziekindustrie. En misschien wel het leukste: elke week krijgt een talent de kans zich aan jou en een jury te introduceren door live in de studio zijn of haar muziek te laten horen. Hierbij maakt hij of zij kans op een gratis videoclip plus meer exposure op FunX.

En wat verwachten we van jou? Helemaal niets. Je hoeft alleen maar lekker te luisteren en te genieten van de muziek die wij draaien en de talenten die wij aan je voorstellen. De jury doet de rest. Natuurlijk horen we wel graag via de FunX App wat je van de nieuwe talenten vindt. Dus tune in: SuperSongDag elke zondag vanaf 13:00 tot 15:00 op FunX.

Ster advertentie
Ster advertentie