FunX

Tot hier en niet verder met Alexa en Jairo

  1. Newschevron right
  2. Tot hier en niet verder met Alexa en Jairo
"Ik zit telkens in de zaal en vaak naast 16/17 jarige soppende en gillende meiden als Jairo opkomt." Het gaat er heet aan toe bij de theatervoorstelling 'Tot hier en niet verder' Regisseur Alexa Hakkenbrak en hoofdrolspeler Jairo Gomes van FULL schoven vanochtend aan in de FunX ochtendshow.

Persoonlijke verhalen
Het draait in 'Tot hier en niet verder' om de grenzen in seks en liefde. We horen jongeren hun eigen persoonlijke verhalen vertellen over onderwerpen als verkrachting, de band met je ouders, de eerste keer of je eerste liefde. Alexa hoopt dat jongeren door de voorstelling merken dat ze soms over hun grenzen laten gaan en af en toe ook "No! No! No!" moeten zeggen. "Of dat ze geraakt worden omdat iemand in hun omgeving dat meegemaakt heeft," voegde ze daaraan toe.



Duizendpoot Alexa
Alexa is naast regisseur en acteercoach ook zangeres en student rap aan de rockacademie. Ze werkt keihard aan haar solo EP die in het najaar uitkomt. Ook speelt ze kleine rolletjes in Popoz en Spangas. Daarnaast maakt ze deel uit van de groep Dam Dutchess waar ook een nieuwe EP van uitkomt. Jairo kwam toevallig met een vriend mee naar de audities, omdat hij als rapper muziek wilde maken voor de voorstelling. Uiteindelijk bleek hij een sterspeler en is hij nu één van de populairste spelers van de show.



Smoot guy Jairo
Jairo speelt een Dominicaanse smooth guy, een echte Mr. Loverman en als hij Freak Me zingt dan schreeuwen meisjes volgens Alexa de naam van Jairo door de zaal. "Hij kiest tijdens de voorstelling één dame waar hij het persoonlijk voor zingt." Wat er dan gebeurt, vertelde ze vanochtend in Start!



Tot hier en niet verder is een samenwerking van Stichting Twisted en WE CAN Young.


Ster advertentie
Ster advertentie