FunX

Boeddha aan de macht!

  1. Newschevron right
  2. Boeddha aan de macht!
Steeds meer Nederlanders bekeren zich tot het Boeddhisme. Er zijn op het moment naar schatting zo'n 250.000 boeddhisten in Nederland.
Het vermijden van al het foute gedrag, Het ondernemen van het goede, en het ontwikkelen van je eigen geest; dit is de leer van de Boeddha.
Vanavond gaan we in Forum in gesprek met een Boeddholoog. Lees hier wat de show je nog meer te bieden heeft!
Allochtonen in het nieuws
De kranten koppen vandaag met het volgende Allochtonen nieuws; Allochtonen sturen gemiddeld 316 euro per jaar naar het land van herkomst. En, allochtonen doneren hoge bedragen aan goede doelen. Hoe het zit met de allochtone gulle FunX luisteraars hoor je vanavond.

Terug in de tijd
Op dinsdag gaan we in Forum terug in de tijd. Wil je weten of we dat vandaag doen met tekenfilms van vroeger, tracks of misschien wel iets heel anders, dan moet je naar de show luisteren.

Meditatie
Door middel van meditatie kan je je geest verrijken en tot rust komen. Hoe je dit doet en welke impact het op je leven kan hebben, hoor je vanavond.

Ik wil en dus bereik ik het!
Als jongste Nederlanders ooit, wist Erik die 25 jaar is, woensdag de top van de Mount Everest te bereiken. Wat is jouw hoogste doel in je leven? Het jongerenjaar 2009 genaamd YourWorld, probeert jongeren te helpen met het bereiken van hun doelen. Op welke manier zij dit doen hoor je vanavond in Forum.
Ster advertentie
Ster advertentie