FunX

Topchef Edwin Sander had seks op aanrecht

  1. Newschevron right
  2. Topchef Edwin Sander had seks op aanrecht
Topchef Edwin Sander biechtte vanochtend in Start op dat hij weleens seks op het aanrecht heeft gehad… na een lange werkdag: “het is weleens voorgekomen ja, after hours, met een collega” aldus Edwin. Het aanrecht maakt een groot deel uit van het leven van de 24-jarige kok. Zo werd Edwin Nederlands Kampioen Horeca voor koks, deed hij mee aan Topchef tegen Sterrenchef en vertoont hij nu zijn kunsten bij twee sterren restaurant Ciel Bleu.

Geen vetpot

Veel mensen denken dat je bij een restaurant met twee Michelin Sterren heel goed verdient, aangezien een avondje al gauw op 100 euro p.p. uitkomt. Toch valt dat volgens Edwin reuze mee: “Wat binnenkomt, komt niet in jouw zak terecht.” Hij noemt zijn beroep een lifestyle en een investering: “Ik zie al die jaren als investering. Je moet het niet voor het geld doen, want dan ga je niet ver komen.”

Experimenteren met voedsel

Edwin haalt klanten graag uit hun comfortzone met zijn vernieuwende gerechten. Zo bereidde hij een gerecht met stikstof en mos. Bij FunX gaf hij een voorbeeld van hoeveel invloed zintuigen op je smaak hebben: “Klanten krijgen twee glazen wijn, een glas is matzwart en de ander een normaal wijnglas. Ze vinden de wijn in het normale glas vaak lekkerder, terwijl het dezelfde wijn is.” Legt Edwin uit.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F86330845"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie