FunX

Nelson Freitas klaar voor stap hogerop

  1. Newschevron right
  2. Nelson Freitas klaar voor stap hogerop
Nelson Freitas is helemaal klaar voor een stap hogerop in zijn muzikale carrière. De zanger zit naar eigen zeggen nu aan het plafond met discotheek optredens en wil nu de next level stap maken. Om uit deze scene te kunnen stappen is Nelson nu bezig met het organiseren van zijn eigen concert in Portugal, namelijk 'Nelson & Friends'. "Bij mijn concert dat ik nu ga geven, verwachten we 5.000 man, er zit dus echt wel groei in", aldus Freitas vanmorgen in Start.

Naast zijn eigen performance zijn er ook optredens van artiesten uit Angola, Kaapverdië, Frankrijk en Nederland. Dit zijn onder meer Eddy Parker, Kaysha en William Araujo. Dit grote concert wordt op 8 november in Portugal gehouden.

De kosten van de productie voor de optredens stijgen wel de pan uit. Aangezien Nelson altijd alles uit eigen zak betaalt, is een bedrag dat boven de 100.000 euro uitkomt wel even slikken. Hij heeft daarom voor het eerst in zijn carrière een sponsor geregeld.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F114369995"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/l9XUIVFajF8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie