FunX

'Mario & Luigi gaan met jou op vakantie'

  1. Newschevron right
  2. 'Mario & Luigi gaan met jou op vakantie'
Het is zomer en dat betekent dat het ook in de game wereld komkommertijd is. Er komen niet zoveel nieuwe games uit aangezien toch veel mensen met vakantie gaan. Omdat sommige spelliefhebbers toch ook in het vliegtuig of in de auto de verveling willen tegengaan, nemen ze een Nintendo 3DS, PSVita of Mobieltje mee om te gamen. Voor de 3DS kan je nu de saaie vakantiemomenten opvullen met het nieuwe spel Mario & Luigi: Dream Team. "Het is een echte Japanse game maar niet een typische Nintendo game. Wel qua look & feel. Het heeft een beetje een twist en dat vond ik wel tof", aldus Gameking Boris in Start.
Pre-orders PS4 en Xbox One
Vorige maand konden bezoekers van het E3 voor het eerst de nieuwe Playstation en Xbox uitproberen. Ondanks dat de spelcomputers waarschijnlijk pas in november in de winkels liggen, kan je ze wel alvast reserveren en dit blijkt vlot te verlopen. Er zijn namelijk twee keer zoveel PS4's en Xbox One's besteld dan zes a zeven jaar geleden met de PS3's en Xbox 360's. Beluister hieronder wat Boris nog meer te vertellen had.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F101700573"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie