FunX

Humberto Tan over 5 mei in Start

  1. Newschevron right
  2. Humberto Tan over 5 mei in Start
Humberto Tan richtte eind 2007 samen met Edgar Davids Stichting Straatvoetbalbond Nederland op. De stichting heeft vijf mei uitgeroepen tot Nationale Straatvoetbaldag. Hij vertelde aan Fernando in Start waarom een vrijheidsrap is gemaakt met Winne.

"De straatvoetbaldag gaat niet alleen om straatvoetbal. Het moet een bijeenkomst zijn van voetbal, eten, muziek en waar lokale talenten los van voetbal daar kunnen optreden. Uiteindelijk zijn we gekomen tot een vrijheidsrap waar jongeren zich konden opgeven met hun rap. Wij proberen op die manier talent op muzikaal gebied een zetje te geven" , aldus de Humberto

{source}
<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F45281254"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F45281254" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>
{/source}

Op reis
Vanaf volgend seizoen is Humberto niet meer te zien in RTL Boulevard. Hij wil graag een televisieprogramma presenteren die nog niet bestaat:"Ik wil een programma presenteren waar ik naar de Noord- en Zuidpool, naar alle binnenlanden van Afrika en naar Indonesië afreis om daar alle lekkernijen te proeven die mensen daar hebben gemaakt."

Privé
Humberto heeft een vrouw, twee dochters en een zoon, maar hij kiest er bewust voor om niet te Twitteren over zijn privéleven."Twitter is een mooi medium om gedachten te delen, maar je hebt ook altijd een aantal randdebielen op Twitter. Ik heb één keer een vage foto van mijn zoontje getwitterd, omdat ik de foto mooi vond. Toen kreeg ik rare opmerkingen daarover. En over mijn gezin wil ik geen opmerkingen over krijgen, want dat vind ik irritant," aldus Tan.

Oprah Winfrey

Humberto Tan heeft ook al drie boeken op zijn naam, maar hij heeft één grote wens."Er moet nog een vierde boek komen en die gaat ‘Rondom Tan vrouwen’ heten, maar ik moet nog beginnen met het bedenken en interviewen van tien inspirerende vrouwen. Ik heb één grote wens en dat is: Oprah, want zij is één van de meeste inspirerende vrouwen wereldwijd."

Edwin Evers
Hij presenteert elke ochtend zijn eigen show op BNR-nieuwsradio en dit doet hij nu al een aantal jaar, maar dit was niet de bedoeling."Ik heb nooit gedacht om radio te willen maken. Ik weet wel dat ik zonder Edwin Evers nooit radio had gemaakt, want hij had mij gevraagd om hem te vervangen tijdens de zomer. Hij geloofde in mij en ik heb het ruim vier jaar gedaan. Daarna werd ik benaderd door BNR om een eigen show te presenteren."


Ster advertentie
Ster advertentie