FunX

Leontine spreekt over eerste date met Marco

  1. Newschevron right
  2. Leontine spreekt over eerste date met Marco
Leontine Borsato vertelde vanochtend in Start lachend over haar allereerste date met Marco Borsato. Het stel is gekoppeld door visagist Leco Zadelhoff en Conny van Breukhoven, maar beleefde een rare eerste date: "De bladen wisten al dat we uit eten zouden gaan, dus daarom gingen we maar met zijn drietjes (met Leco) uit eten. Dan ligt er geen druk op en kijkt er niemand. We hebben het ontzettend gezellig gehad en daarna zijn we met z'n tweetjes verder gegaan. Sterker nog: na drie maanden vroeg hij me al ten huwelijk!"

Fernando belde Leontine naar aanleiding van haar nieuwe programma Alles Is Liefde waarin ze samen met Johnny de Mol aan het werk gaat als liefdesmakelaar. De eerste uitzending is vanavond om 20.30 te zien op SBS6 en daarin brengt Leontine ook een bezoekje aan FunX. De presentatrice deed een tijdje geleden namelijk een oproep voor kandidate Francisca. "Dat is gelukt en ontzettend leuk geworden!" Ook helpen ze Stefan die al heel lang verliefd is op een meisje. "Hij is eigenlijk heel makkelijk met meiden, maar zij is zo speciaal en anders dat hij bij haar dichtklapt. Dus ik moet hem even helpen."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F64614900&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie