Naar homepage
FunX

Phatt zingt Miguel's 'Adorn' live in Start

  1. Newschevron right
  2. Phatt zingt Miguel's 'Adorn' live in Start
Ricardo Burgrust, beter bekend als Phatt, begon op zijn zesde al met zingen in een kerkkoor en heeft het daarna nooit meer losgelaten. Zelfs werd hij aangenomen op Berkeley University in Boston, maar toch besloot hij gewoon muziek te gaan maken; hij was klaar met studeren.

De artiest stond twee weken geleden als achtergrondzanger van Anouk op het Songfestival en is de nieuwe vocal coach van X-Factor. Vanochtend vroeg Fernando hem het hemd van het lijf over zijn verleden, zijn baan bij X-Factor en natuurlijk wat er voor Phatt in de toekomst ligt.

Geen talentenjacht voor Phatt
Dat Phatt veel op de achtergrond van muziek te vinden is, lijkt een duidelijke keuze. Zo legde Fernando hem de vraag voor waarom hij zelf niet meedoet aan een talentenjacht. "Eerlijk, ik vind dat ik op een punt ben dat ik te ver ben om aan zo’n programma mee te doen. Het enige wat het mij op zou kunnen leveren is een soort bekendheid en het heeft verder niks te maken met de kwaliteit van mijn muziek. Ik denk dat ik precies om die reden vocal coach ben. Als ik daar aan mee had gedaan was ik nu niet serieus genomen," aldus de Rotterdammer.

Exclusive Phatt bij FunX
Acht was het cijfer dat Phatt zichzelf voor zijn eigen zangkunste, gaf in het kruisverhoor. Dat mocht hij natuurlijk wel bewijzen en liet Fernando hem live het nummer 'Adorn' van Miguel coveren.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95364891"></iframe>
{/source}

De nieuwe single van Phatt 'Lovely Girl' kunnen we binnenkort verwachten. Eind van het jaar/ begin volgend jaar kan je een album van de zanger verwachten. Hij had ook alvast een primeurtje voor je, luister het hieronder terug!

<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95364938"></iframe>


Ster advertentie
Ster advertentie