FunX

'Sylvie vd Vaart is gold digger in puurste vorm''

  1. Newschevron right
  2. 'Sylvie vd Vaart is gold digger in puurste vorm''
Een blad voor de mond nemen staat niet in het spreekwoordenboek van Ebru Umar. In haar boek ’99 gesprekken met…’ lees je de interviews met 99 BN’ers en internationale beroemdheden, die ze deed voor het magazine Libelle. Ze heeft het boek opgedeeld in onder andere de zeurpieten, de cadeautjes, de neezeggers, de icoontjes, de buitenlanders en de ijdeltuiten. Onder welk categorie ze de bekendheden plaatste baseerde ze op wat er vooraf, tijdens en na het interview gebeurde.

Matthijs van "Neekerk"
Ebru vond Matthijs van Nieuwkerk de ultieme neezegger. Niet omdat hij het interview afwees, maar om de manier waarop hij het deed. “Matthijs van Nieuwkerk die zegt nee op de meest asociale manier die je maar kan bedenken. Gewoon telefoon opnemen en dan doen alsof hij je niet hoort. Dat vind ik puur arrogantie, zeg dan gewoon nee. Wat is de lol eraan om een spelletje met iemand te spelen?” vertelt Ebru een tikkeltje geïrriteerd in Start.

Respect voor gold diggers
Sylvie van der Vaart blijft ook niet ongeschonden in het boek van Ebru. Ze vindt Sylvie een gold digger in haar puurste vorm. “Maar ik heb ook wel respect voor gold diggers, ze kunnen niks en ze gaan er met miljoenen vandoor. Het is absoluut een vak, gold digger zijn.” Aldus Ebru. Wil je weten wat ze over politici als Mark Rutte te zeggen heeft, luister dan hier terug!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F94299533"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie