FunX

Slim Kofi laat opvolger Tingele horen in Start

  1. Newschevron right
  2. Slim Kofi laat opvolger Tingele horen in Start
Tingele! Tingele! We zingen Tingele allemaal mee, maar wat betekent het eigenlijk? Vanochtend in Start bij Fernando gaf Slim Kofi het antwoord.



Slim Kofi noemt Tingele een sensationeel gevoel van liefde voor iets of iemand: "Voor de een zijn het vlinders in de buik, voor de ander een goede track die je op de radio hoort." Voel je het ook bij het kijken van de videoclip?



IceWater

Slim Kofi vertelde vanochtend dat hij aan een nieuwe EP werkt met zouk en dancehall sounds. Daarop staat ook de track IceWater, die volgens de Ghanese zanger grote kans maakt om de opvolger van Tingele te worden. IceWater ging daarom vanochtend in radiopremière bij FunX. Check hieronder de song. Wil je het verhaal achter Ice Water weten? Klik dan hier!



Wie is Slim Kofi?

Slim Kofi kwam vijf jaar geleden naar Nederland om zijn geluk te beproeven. Hij ruilde het rappen in voor zingen en dat blijkt een succesvolle switch. Slim Kofi's eerste single 'Tingele' stijgt namelijk wekelijks in de XChart!

"We have so many Chris Brown's in the hood!"


Slim Kofi heeft jaren gewacht op iemand om Afrikaanse muziek in de schijnwerpers te zetten. Toen het niet lukte, nam hij het heft in eigen hand. Ondertussen is hij overigens niet de eerste: "Er zijn zo veel Afrikaanse Chris Brown's in the hood. Ze werken underground aan muziek en hopen door te breken."

Ster advertentie
Ster advertentie