FunX

Nieuwe en verfriste programma's op FunX

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe en verfriste programma's op FunX
Vanaf vandaag is FunX vernieuwd! Een nieuw radioseizoen breekt aan. FunX heeft nieuwe en verfriste programma’s voor je klaarstaan!
Zo is de ochtendshow Start verfrist; elke ochtend word je wakker met Fernando, en Morad & Shay hoor je elke middag op FunX tijdens hun nieuwe programma Fresh 'n Up. Jouw XChart is weer terug op de vrijdag én bestaat vanaf komende week uit maar liefst dertig beste tracks!

XChart nu met 30 top tracks!
Zeven jaar lang bestond jouw hitlijst uit de twintig beste tracks van dit moment. Nu vind je in de XChart wekelijks maar liefst dertig beste tracks! En zoals je gewend bent hoor je deze ook terug op de radio. Jouw XChart is weer terug op de vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur. Op zondag ga je in de rebound en tel je de dertig beste tracks af samen met Maarten, met het laatste nieuws over de artiesten.

Energize je ochtend
Elke ochtend is het weer een struggle om je bed uit te komen. Maar niet lang meer! Want Fernando is er met je favoriete ochtendshow! Start , met een heerlijk frisse flavour door de show. Samen met Saadia zorgt Fernando ervoor dat je klaar bent voor de nieuwe dag en je precies weet wat er vandaag speelt!

Fresh 'n Up in de middag
Morad & Shay verhuizen naar de middag. Maandag tot en met donderdag luister je vanaf 15.00 uur naar het dynamische duo dat je volledig op de hoogte brengt van de ins & outs van de dag; uit het nieuws en de entertainmentindustrie. Dagelijks hoor je korte interviews en achtergronden en ben je weer helemaal bij!

Solliciteren doe je on air!
Elke zondagmiddag luister je naar Hi5, hét programma dat je klaarstoomt voor de arbeidsmarkt! Wekelijks krijg je handige tips en is er een interessante studiogast die vertelt over zijn of haar carrièrepad aan de hand van de DutchVersity Hi5. Je hand vormt daarbij je kompas. Treedt in hun voetsporen, zoek het succes en solliciteer wekelijks on air op een leuke vacature of stageplaats en wie weet vind jij dan wel je droombaan!

Het weekend in met de beste DJ's
Ook dit jaar ga je wekelijks weer goed het weekend in. Je vertrouwde Weekend WaX op de radio met aansluitend de beste gast DJ’s in het nieuwe programma FunX Dance DJ. Check FunXDance.nl voor alles over de beste dancemuziek, met verrassende crossovers en natuurlijk 24/7 de beste tunes op FunX Dance Radio.


Klik hier voor de hele nieuwe programmering!

Ster advertentie
Ster advertentie