FunX

Marthijn valt op kinderen van 6, 12 en jongens van 18 en 25

  1. Newschevron right
  2. Marthijn valt op kinderen van 6, 12 en jongens van 18 en 25
Manu ging zondag in Spoken in gesprek met pedofiel Marthijn Uittenbogaard. Hij was voorzitter van de ontbonden Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit, oftewel de pedopartij. In het interview deed Marthijn een aantal opmerkelijke uitspraken.



Erotiek

Marthijn vindt het heel normaal dat hij op kinderen valt. Hij wijt de afkeuring in Nederland aan 'de westerse manier van kijken'. "Kinderen vinden het juist fijn als ze iemand hebben die op hun niveau met hun communiceert. Dat heeft ook met seksualiteit, gevoelens en erotiek te maken. Kinderen kunnen het heel fijn vinden om te knuffelen en lichamelijk te zijn. Als je dan lichamelijk bent op een bepaalde plek, dan breekt de pleuris uit, maar dat is de westerse manier van kijken naar seksualiteit."

Geen seks?

Marthijn valt op allerlei soorten kinderen, "kinderen van zes, van twaalf, jongens van 18 en 25." Er zit wel een verschil tussen jongetjes en meisjes. Het verschil zit hem in zijn fantasieën. "Ik heb pedofiele gevoelens net zoals ik seksuele gevoelens heb voor volwassenen." Toch ontkent hij ooit seks te hebben gehad met kinderen. Geloof jij dat?

Beluister het hele gesprek met Marthijn Uittenbogaard:
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/pedo-martijn-bij-funx-fm.mp3{/audio}

Uitzending

Verder in Spoken sprak Manu met pedojager Chris Holsken, UvA-docent Homo- en Lesbische Studies Gert Hekma, directeur van de Reclassering Sjef van Gennip, Hoogleraar Forensische Psychiatrie Prof. van Marle en natuurlijk hoor je huisdichter Joost van Kersbergen. Beluister hieronder de hele uitzending!

{audio}http://download.omroep.nl/funx/ondemand/spoken/spoken_201105222100.mp3{/audio}


Ster advertentie
Ster advertentie