FunX

THC keert terug met album en RBDjan rent met Fernando mee tegen kanker

  1. Newschevron right
  2. THC keert terug met album en RBDjan rent met Fernando mee tegen kanker

Rocks en RBDJan van THC zijn teruggekomen met de dikke track Iene Miene Mutte waarop Adje en Roger Davids ook te horen zijn, maar dat is niet het enige aan THC-vuur dat eraan gaat komen. De twee mannen vertelde bij Fernando in Start dat er serieuze en vergevorderde plannen liggen voor een heel THC-album!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

THC keert terug!

RBDjan nam het initiatief en vertelde Rocky dat hij weer een album wilde uitbrengen als THC. Daarop wilde hij knallen met alle boys van vroeger. Rocks zag het direct zitten en inmiddels zijn ze aardig wat stappen verder: "We zetten nu nummers klaar met Rocky en kijken wie op welke pokoe past." Fernando gaf je in Start een voorproefje van een track met Jayh én een nieuwe track die Hossel heet. Kenna, Tunis, Menace, Jayh en Adje zijn al down, maar ze hopen nog op één iemand: "Hopelijk krijgen we Appa ook op het album", aldus RBDjan.

RBDjan gaat rennen tegen kanker

Zoals je misschien wel weet vormt FunX-dj Fernando een team van dertig FunX-luisteraars om zich heen om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Samen gaan ze 16,1 kilometer rennen tijdens de Dam tot Damloop. Rapper RBDjan gaat hieraan meedoen! Een van de populaire THC-leden, Zuen, is vier jaar geleden op 33-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat was voor RBDjan een reden om samen met Fernando mee te rennen tijdens de Dam tot Damloop!

Stoppen met roken

RBDjan vertelt dat hij de KWF-actie van Fernando langs zag komen op Instagram en er graag aan mee wilde doen. "Natuurlijk voor Zuen, maar ik vond het een nobele actie man!" Hij heeft zelfs al een sponsor geregeld en ziet het als een goede reden om direct ook te stoppen met roken: "We boksen, we trainen, dus ik ben fit! Het enige wat ik nu doe is roken, een slechte gewoonte van me, maar ik denk dat ik dit keer helemaal ga stoppen." Rocks is er natuurlijk ook bij, maar dan aan de zijlaan met een jonko om zijn THC-broeder bij te staan.

Wil je RBDjan en Team FunX steunen en daarmee bijdragen aan het onderzoek naar kanker? Ga dan naar de teampagina van het KWF en doneer.

Ster advertentie
Ster advertentie