FunX

YousToub: "Hoodvlog woensdag weer bij PAUW"

  1. Newschevron right
  2. YousToub: "Hoodvlog woensdag weer bij PAUW"

Ismail Ilgün en de boys van de Hoodvlogs trekken meer dan 50.000 abonnees op YouTube, maar sinds het veelbesproken interview bij PAUW duiken er ook veel tegenstanders op. De Zaandammers zijn al een aantal dagen constant negatief in het nieuws. Er is inmiddels aangifte tegen ze gedaan door een raadslid, de vloggers lopen advertentie-inkomsten mis en ze willen ook geen interviews meer geven aan de media.

Hoodvlogs x YousToub

YousToub kent de jongens van de Hoodvlogs en vertelde bij Morad & Shay dat ze aankomende woensdag weer aanschuiven bij PAUW. De populaire vlogger gaat mee om ze te begeleiden: "Ze zijn aanstaande woensdag uitgenodigd bij PAUW (NPO 1 om 23.00 uur) en vroegen of ik mee wilde gaan. Het is moeilijk voor deze boys. Het is nieuw terrein voor hun. Iedere fout die ze maken heeft grote gevolgen. Het zijn goede jongens, maar het komt niet altijd op een goede manier naar buiten. Het valt niet goed te praten dat iemand (in de vlog) wordt geslagen en daarom is het ook goed om je fouten toe te geven. Dat gaf Ismael (Ilgün) tijdens ons gesprek ook toe. Ik praat bij PAUW overigens niet namens hun, maar namens mezelf."

Geen Hoodvlogs op NTR

YousToub vindt dat de Hoodvlogs misbruikt worden door de media om het verhaal groter te maken. Hij dook gisteren de wijk Poelenburg in voor de NTR om te kijken wat er echt aan de hand is. Yous zegt dat het een positief item opleverde waarin bleek dat er weinig aan de hand was. De inwoners zeiden vooral dat de media het opblaast. Dat video-item heeft het daglicht echter nooit meer gezien: "Dat item is door de NTR van tafel geveegd omdat ze Hoodvlogs geen podium willen bieden," aldus YousToub.

Ster advertentie
Ster advertentie