FunX

Ferraro: "Frans Bauer moet zich beter kleden’’

  1. Newschevron right
  2. Ferraro: "Frans Bauer moet zich beter kleden’’
Een groot aantal sterren is al aangekleed door styliste Graziella Ferraro van Luxury 4 Life PR. Vanochtend in Start gaf ze haar visie op de kledingstijl van bekende Nederlanders. Zo vindt ze dat Frans Bauer zich beter kan kleden.

"Leontine Borsato vind ik de best geklede BN’er, want haar kledingstijl straalt haar persoonlijkheid uit. Het is een leuke vrouw die kleren aantrekt die bij haar leeftijd passen. Een aantal mensen van The Voice kunnen een make-over gebruiken en Frans Bauer moet zich beter kleden." De styliste gaf ook aan dat ze prinses Maxima graag een keer wil adviseren, omdat haar kleding niet uitdagend genoeg zou zijn.

Droombaan

Het werk dat Graziella doet wordt door veel meisjes gezien als een droombaan. De opleiding tot styliste is daarom ook erg gewild onder jonge meiden. Toch komt er meer bij kijken volgens Ferraro: "In de praktijk leer je het meest. (..) Als je styliste wil worden, moet je stage lopen bij een bekende stylist of bij een redactie waarbij je te maken krijgt met fotoshoots. Ondanks dat, moet je wel in jezelf geloven en gevoel voor mode hebben."

Modetips

Ferraro gaf tot slot ook modetips om de aankomende feestdagen goed door te komen met weinig uitgaven. "Het is niet belangrijk wat voor merk je aan hebt. Het is belangrijk dat je kleding leuk is, bij je past en dat je jezelf er goed bij voelt. Als je niet onnodig geld wilt uitgeven moet je gericht kleren kopen door een lijstje te maken voordat je gaat shoppen. Je moet ook gebruik maken van verschillende soorten accessoires, want daarmee kan je op een goedkope manier je outfit mooier maken op veel verschillende manieren," aldus de styliste.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F70070365?"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie