FunX

Keizer over snelweg-bevalling vriendin: "Ik dacht wtf moet ik doen?!"

  1. Newschevron right
  2. Keizer over snelweg-bevalling vriendin: "Ik dacht wtf moet ik doen?!"

Keizer is vannacht vader geworden van Given! Zijn "brutale babyboy" werd geboren op wel een hele bijzondere plek, namelijk in de auto. Keizer legde alles in geuren en kleuren vast op beeld en deelde het avontuur op Snapchat. Morad & Shay belden de rapper op om hem te feliciteren, maar ook om te vragen waarom hij alles gefilmd heeft?!

Snappen

"Dat deed ik puur omdat zij was begonnen." Keizer twijfelde wel even of hij de bevalling zou filmen, maar na de toestemming van zijn vrouw, die zelf in het begin ook aan het snappen was, pakte hij snel zijn Snapchat erbij. Hij filmde de hele gebeurtenis en gooide het online.

GEbroken vliezen

Keizer en zijn vriendin dachten al tot drie keer toe dat de baby eraan zou komen. Maar vannacht was het echt zo ver. Keizer en Samira waren toen toevallig net op weg naar het ziekenhuis voor een spuitje. "En op de helft van de rit, besloot mijn zoon dat hij eruit wilde." Op dat moment was Keizer net op een plek waar hij niet van de snelweg af kon gaan. "Ik dacht: nee, het gaat tcoh niet op de snelweg gebeuren?!" De rapper besloot met plankgas naar het ziekenhuis te rijden. Maar dat ging niet snel genoeg.

"Op een gegeven moment barstten haar vliezen in de auto. En toen dacht ik: what the f*ck moet ik doen?! Opeens hoorde ik: 'O mijn God!" Ik keek naar rechts en zag een hoofdje!"

Givenchy

Gelukkig is het allemaal goed afgelopen en is het baby'tje gezond ter wereld gekomen. Hij kreeg de naam Given: "De spirituele gedachten erachter is dat Given 'gegeven' betekent, maar bij zijn matties kan hij zeggen dat het een afkorting van Givenchy is."

Geur

O, ja en Morad & Shay moesten nog één ding met papa Keizer bespreken: hoe zit het nu precies met de geur waar hij het over had op zijn snapchat? Keizer legt uit dat hij de geur van het vruchtwater, dat op zijn ruit én op zijn gezicht gespat was, niet kon handelen: "Die waggie is geblessed, ik had het alleen niet hoeven te ruiken."

Ster advertentie
Ster advertentie