STER Advertentie
STER Advertentie

Beauty and the Beat: "Het dj-bestaan is eenzaam"

Maandag 4 februari 2013 - 13:00 uur

|

Door:

Jamilla

Beauty and the Beat, Merel, Sjeazy PearlDe nieuwe talentenjacht Beauty and the Beat gaat vanavond van start! Valerio Zeno gaat daarin op zoek naar de mooiste en de beste vrouwelijke dj’s van Nederland. Dertien van deze schone en technische dames gaan de strijd met elkaar aan. Daarom waren deelneemsters Merel en Sjeazy Pearl vandaag te gast in Start. Ook belde Fernando met de beroemde Nederlandse dj Isis.

Vrouwen aan de knoppen

Het discussiepunt 'waarom zijn er minder vrouwelijke dj’s dan mannelijke' kwam natuurlijk ook ter sprake. “De technische kant van het beroep schrikt de vrouwen misschien af” zegt Merel. Sjeazy denkt dat het ligt aan het hard moeten werken maar toch geen zekerheid te hebben.Eenzaam

Dj Isis gaf de dames vanochtend mee dat het dj-bestaan eenzaam is. "Jij bent aan het werk als andere mensen uitgaan, op vakantie zijn of heerlijk liggen te slapen." Toch lijken Merel en Sjeazy hier geen moeite mee te hebben. Ze hebben dat allebei over voor een carrière als dj.

Kinderen

Isis heeft zelf een kindje en was als beroemde mama ook te zien in het BNN-programma Vier Handen Op Een Buik. Toch zegt ze dat het lastig te combineren is met dj-en. "Je bent toch vaak van huis weg en werkt op onregelmatige tijden."

NLD3

Ben jij benieuwd naar Beauty and the Beat, zap dan vanavond tussen 20:25 uur – 21:30 uur naar Nederland 3. Onder toeziend oog van Dj en producer Quintino zullen de dames, als eerste opdracht, een feest organiseren.


Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Jason Derulo dropt nieuwe versie van 'Coño'

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Er komt een vervolg op de omstreden erotische Netflix-hit '365 Days'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'