logo
FunX

Rochelle: "De planning is nu singles droppen"

  1. Newschevron right
  2. Rochelle: "De planning is nu singles droppen"

Gisteren primeurde Rochelle de clip van haar allernieuwste single 'All Night Long' en vanmorgen was ze te gast in Start om haar eigen track voor het eerst aan te kondigen. Aan Fernando vertelde ze dat er nog meer aankomt. "De planning is nu singles droppen." Over Suriname, waar ze de clip heeft opgenomen, was ze minder enthousiast. "Surinamers zijn arrogant volk."

De eerste keer

De clipshoot in het geboorteland van haar ouders kwam onverwachts. "We dachten eerst eigenlijk aan Kaapstad. Maar ik had al een gig staan in Suriname. Mijn vader is daar weer naartoe verhuisd, ik heb daar familie en ik was daar nog nooit geweest. Dus toen hebben we gewoon ons ticket omgeboekt en een paar dagen extra gepakt."

"Ik zag wel dingetjes waarvan ik dacht, zo ben ik in Nederland niet opgevoed door mijn Surinaamse familie. Het is best wel een arrogant volk. Dan loop je een supermarkt binnen en de cassière zit daar met haar voeten op tafel en je wordt niet gegroet."

Groot feest

Gelukkig was de eerste ontmoeting met Suriname niet alleen negatief voor de Shotgun-zangeres. "Je hebt daar goed eten, mooi weer en het is altijd een groot feest. Ik heb wel echt genoten."

Ster advertentie
Ster advertentie