FunX

Yssi SB #1 trending op YouTube met remix van 'Paper Zien': "Ik geloof het nog steeds niet"

foto: YouTube: Yssi SB
  1. Newschevron right
  2. Yssi SB #1 trending op YouTube met remix van 'Paper Zien': "Ik geloof het nog steeds niet"

Yssi SB gaat keihard! De 17-jarige rapper dropte in maart zijn debuutsingle Paper Zien en vanaf dat moment ging het alleen maar harder. Zo werd hij door Henkie T getekend voor zijn label Quatro Vision en nu, ruim drie maanden later, komt Yssi ook nog eens met een zieke remix van Paper Zien. Voor de remix verzamelden zich een aantal grote namen. Zo hoor je D-Double, Henkie T, Jack, Sevn Alias én Josylvio op de remix. Fernando belde Yssi SB op in Start om meer te weten te komen over zijn succes.

Nummer 1 trending

Het is allemaal snel gegaan en Yssi is kapot trots op wat hij tot nu toe bereikt heeft. Zo staat de remix van Paper Zien inmiddels nummer 1 trending op YouTube. Terwijl hij zijn debuuttrack aan het maken was, voelde Yssi dat het een goede tune was. Maar wat er daarna gebeurde, kan hij nog steeds niet beseffen.

"Ik geloof het zelf nog niet eigenlijk. [...] Ik had niet verwacht dat hij zo viraal zou gaan, maar eindstand is hij helemaal ham gegaan. [...] We zaten gewoon in een studio, in een kamer met mijn vriend Anas. Dat is nu mijn manager. Ik had op dat moment nog geen visie en nu heb ik in een korte tijd iets groots en goeds bereikt."

funxvideo_5efd96ce1e4ad

Henkie T

De man die Yssi ontdekte, is Henkie T die hem tegenkwam op Instagram. De twee kwamen zo met elkaar in contact en spraken later af. De klik? Die was er meteen tussen de twee. "Op een gegeven moment zijn we vaker gaan afspreken, ben ik in zijn studio geweest en heb ik Henkie laten zien wat mijn manier van werken is. Uiteindelijk klikte het van beide kanten."

Grote plannen

Met zijn 17 jaar heeft Yssi nog zijn hele toekomst voor zich en daarvoor heeft hij grootse plannen. "Sowieso wil ik over een jaar mijn eerste grote project uit hebben. Uiteindelijk is het doel om te kunnen leven van de muziek, zodat ik goed voor mijn familie en vrienden kan zorgen. Dat is het grote doel."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie