FunX

FunX kleurt extra oranje!

  1. Newschevron right
  2. FunX kleurt extra oranje!
Het is bijna zover: dé wedstrijd van Nederland tegen Uruguay. Benieuwd wat we kunnen verwachten van de scheidsrechter Ravshan Irmatov die de wedstrijd gaat fluiten? Luister tijdens Start naar oud-scheidsrechter Mario van der Ende die zijn mening laat horen over Irmatov. Ook hoor je een gesprek met sportverslaggever van Sport 1 Emile Schelvis.

Voorspel Nederland – Uruguay on air!
Denk jij de uitslag al te weten? Bel dan tijdens Start tussen 8.00 uur – 9.00 uur naar de FunX studio en spreek de voicemail in via 0909 - 3869 3869! Wie weet hoor jij jezelf terug op jouw radio.

Laatste WK updates
Ook tijdens ClassX en Fresh ’n Up blijf je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Check samen met de special WK reporter Delano de sfeer voorafgaand aan deze wedstrijd. Vanuit Zuid-Afrika hoor je FunX reporter Victor over de sfeer daar.

Avondwinkel LIVE verslag vanuit Zuid-Afrika, Uruguay en Amsterdam
In Avondwinkel kun je zelfs tijdens de wedstrijd bellen naar de studio om te laten weten wat jij van de wedstrijd vindt. Laten we hopen dat het positief is! Daarnaast wordt er gebeld met Victor in Zuid-Afrika die de wedstrijd daar kijkt met jongeren in een café. De Nederlands-Uruguayaanse Laura doet verslag vanuit Uruguay waar ze nu woont. Tot slot is FunX reporter Delano op het museumplein in Amsterdam waar het grootste scherm van Europa staat om vanaf daar verslag te doen van de sfeer en voetbaltechnisch commentaar te geven.

Je hoeft de wedstrijd op jouw radio dus niet te missen!

Meer voetbalnieuws check je op www.funx.nl/wk
Ster advertentie
Ster advertentie