Naar homepage
FunX

Astèr Fekre zingt nieuwe single Lipstick's Gone live in Start

  1. Newschevron right
  2. Astèr Fekre zingt nieuwe single Lipstick's Gone live in Start
Astèr Fekre zong vorig jaar de sterren van de hemel tijdens de Ladies Night in de DiXte 1000 week. De zangeres liet vanochtend in Start weer horen dat ze met haar stembanden een prachtige sound kan creëren. De Nederlandse artieste zong haar nieuwste single Lipstick's Gone live voor Fernando (vanaf 33:30 minuten). Daarnaast zong ze later ook nog een stukje a capella van Marvin Gaye's hit 'Sexual Healing'.Single
Lipstick staat op haar aankomende EP T.O.L. (Thinking Out Loud) waar haar manager/producer Earl en Joveek Murphy aan hebben gewerkt. T.O.L. is bovendien de naam van Earl's platenlabel en Astèr's volgende single. Ze verklapten ook dat de videoclip al is opgenomen; waarschijnlijk hoef je dus niet lang meer te wachten op deze release!

EP release
Ben je benieuwd naar Astèr's EP die uit 8 tracks bestaat? Dan moet je nog een paar maanden wachten. "Hij komt in de zomer, sowieso. We hebben nog geen exacte datum en dat wil ik ook niet zeggen," zei de zangeres. Ze wil nog geen vaste datum prikken om fans niet te verwarren als de planning eventueel verandert.

Ster advertentie
Ster advertentie