FunX

"Vrouwelijke managers zijn altijd bitches"

  1. Newschevron right
  2. "Vrouwelijke managers zijn altijd bitches"
Dat er grote verschillen zijn tussen mannen en vrouwen is al bekend, maar hoe zit dat op de werkvloer? FunX zocht het dinsdagavond uit in CritiX met de stelling: 'Ik werk liever voor een mannelijke baas dan voor een vrouw' De meningen waren verdeeld, want een krappe minderheid van 52% was het uiteindelijk eens met de stelling.


De luisteraars in de show reageerden heftig op de stelling. Zo vertelde Fatima dat ze vrouwelijke leidinggevenden altijd een bitch vindt, maar niet iedereen was het met haar eens. Luister zelf maar:Vrouwencoach
Zarayda sprak ook met Petra, die dames aan de top coacht. Zij leert vrouwelijke managers de bitch en engel in zichzelf naar boven halen. Volgens haar heeft iedereen die twee in zich en kan je die gebruiken op je werk.Gemeen en achterbaks
Op Facebook noemde Jessie vrouwelijke bazen gemeen. Kimberley is het helemaal met haar eens en noemt de dames ook nog achterbaks. Naline onderstreept het gemene en harde, maar zij denkt dat het komt doordat vrouwen zichzelf extra willen bewijzen in een mannenwereld.

Emotioneel
Voor MQ zit het verschil tussen een man of vrouw als baas in de emotionele kant. Hij ziet liever een man aan de macht: "Die zijn wat rationeler en hebben niet zo last van plotselinge emoties en stemmingwisselingen" Sonny en vele anderen hebben helemaal geen last van deze keuze in CritiX: "Eigen baas is het beste wat je kan overkomen."

Ster advertentie
Ster advertentie