FunX

Rico Verhoeven: ''Naar mij spugen heeft niets meer met sport te maken''

  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven: ''Naar mij spugen heeft niets meer met sport te maken''

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik staan binnenkort tegenover elkaar in de ring. Tijdens de persconferentie liep de spanning al hoog op. De twee zijn elkaar gewaagd, blijkt wel tijdens en ná de staredown. Reporter Ouassima sprak met beide kickboksers over het aankomende gevecht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Staredown

Tijdens de staredown zou Jamal Ben Saddik in het gezicht van Rico hebben gespuugd. ''Hij ging zelfs spugen. Ik heb zoiets van: we zijn toch sportmannen?'' Rico Verhoeven laat ook weten dat Jamal Ben Saddik hem heeft bedreigd door over zijn familie en team te beginnen.

''Natuurlijk is het niet tof dat Jamal Ben Saddik over mijn familie en mijn team begint. Dat heeft niets meer met sport te maken. [...] Dit gevecht gaat een hel worden, hij gaat het niet snel vergeten. Hij gaat 24 minuten afzien, ik laat hem staan tot die laatste minuut.''

Knock-out

Net als Rico Verhoeven, heeft ook Jamal Ben Saddik vertrouwen in de wedstrijd: ''Ik ga voor de knock-out. Ik beloof een mooie partij voor mijn fans en iedereen die mij support. Ik doe er alles aan om er met de belt vandoor te gaan.''

Wedstrijd

Op zaterdag 9 december nemen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik het tegen elkaar op in Ahoy. Verhoeven verdedigt in dat gevecht zijn wereldtitel in het zwaargewicht.

Ster advertentie
Ster advertentie