FunX

Ashafar over nieuw album 'Mocro Sh*it': "Ik kom nu volwassener over"

  1. Newschevron right
  2. Ashafar over nieuw album 'Mocro Sh*it': "Ik kom nu volwassener over"

Ashafar heeft vandaag zijn debuutalbum Mocro Sh*t uitgebracht. Met de gelijknamige single sleepte hij al een FunX Music Award-nominatie in de wacht, dus dat belooft veel goeds voor de andere veertien tracks. In Start was de rapper te gast om over zijn nieuwe project te praten. Fernando vroeg zich af wat nou het meest typisch Mocro aan hem is. Dat blijkt toch zijn outfit te zijn: "De trinna denk ik. Dat is wel echt typisch Mocro, typisch Asha."

Volwassener

Ashafar bracht eerder al EP's uit en stond met tracks op de Hella Cash Gang-albums, maar een compleet eigen album is nieuw. "Het is als de bevalling van een eerste kindje." Zijn sound is door de jaren heen wel ontwikkeld, zo zegt hij zelf. "Ik vind mezelf volwassener overkomen. Het is gewoon next level, een nieuw hoofdstuk. Je gaat nu alleen maar de volwassen Ashafar horen, daarvoor was ik nog een beetje zoekende."

Mocro Sh*t

Op Mocro Sh*t werkt Ashafar samen met Lijpe, Mula B, 3robi, KA en natuurlijk grote Hella Cash-broer Josylvio. Van Coca met Mula B en titeltrack Mocro Sh*t bracht hij al een video uit. Die laatste was genomineerd voor een FMA in de categorie Best Video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie