FunX

Waarom worden mannen vrouwelijker?

  1. Newschevron right
  2. Waarom worden mannen vrouwelijker?
De drempel is voor mannen minder groot om hier en daar een traantje te laten, ze grijpen makkelijker naar de talloze mannenproducten die er zijn en ze willen tegenwoordig iets uitpraten. In CritiX discussieerden gisteren luisteraars over mannen die minder mannelijk zijn geworden met de stelling: 'Mannen horen zich niet vrouwelijk te gedragen'. 81% van de stemmers was het eens met de stelling.

Onafhankelijk

Q-Bah sprak in de show met trendwatcher Maxime Rooijmans. Volgens haar is de man wel degelijk vrouwelijker is geworden. “De verklaring ligt bij het feit dat vrouwen steeds onafhankelijker zijn van mannen en erg goed voor zichzelf kunnen zorgen. Daarmee zijn zij kritischer geworden tegenover mannen en moeten mannen meer hun best doen.”, aldus Maxime.

De Pil

Hieronder hoor je haar aan Q-Bah vertellen waardoor het komt dat mannen steeds vrouwelijker aan het worden zijn. Een van de oorzaken: uitgeplaste overblijfselen van de pil in het drinkwater. Luister en oordeel zelf of het waar kan zijn:

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F85140293"></iframe>
{/source}

Facebook Reacties

Gianni = oneens
“Iedereen gedraagt zich zoals die het zelf wil, als niemand anders er last van heeft.”

Vanessa = eens
“Iedereen mag zich gedragen zoals hij zelf wil maar mijn man moet wel een man man zijn”

Naomi = grotendeels eens
“Maar.... het is toch wel fijn als een man wat vrouwelijks heeft, dan begrijpen ze je vaak wat beter!”

Abbas = eens
“Sowieso zijn mannen van tegenwoordig meer richting vrouwen gegaan.”

Linda = oneens
“Zolang je een ander er niet direct last mee valt mag iedereen van mij zijn wie ie is.”

Melissa = eens
“Vrouwen moeten hun zeikkop houden en mannen de deur voor hen open laten houden. Als je steeds zegt ‘nee kan ik allemaal zelf wel’ maak je hem niet mannelijker. Laat hem een gentleman zijn en wij de classy ladies.”
Ster advertentie
Ster advertentie